Turvallista ja
viihtyisää asumista

Lampela on suunniteltu palvelukotikäyttöä varten. Siinä on huomioitu kaikki vanhusten ja vammaisten tarvitsemat palvelut ja rakenteelliset tarpeet. Huoneet ovat kalustettuja, mutta myös omien huonekalujen käyttö on sallittua. Rakennuksessa on käytettävissä viihtyisät oleskelutilat ja monipuolisia tiloja omien harrastusten toteuttamiseen.

Koti keskellä luontoa

Lampela sijaitsee rauhallisessa ja puhtaassa maaseutuympäristössä, kuitenkin lähellä maaseudun normaalia elämänrytmiä. Tilalla on hevosia, koiria ja kissoja, mitkä ovat mukana normaalissa arjessa, tuomassa virikettä. Yrittäjien omat lapset ovat luonnollisesti myös mukana kodissa ja ovatkin asukkaille tärkeitä. Lampelan ruokapöydässä on aina myös oman pellon tuotteita. Lampelan palvelukodilla Green Care toimintamalli on osana arkea.

Elämän läheisyyttä

Järjestämme palvelukodin asukkaille erilaista ohjelmaa sekä osallistumme talon ulko-puolisiin tilaisuuksiin ja teemme retkiä. Palvelukodilla talon sydän on "tupa" missä leivotaan ja touhutaan paljon päivän aikana. Asukkaat ovat mukana joko katselemalla tai touhuamassa mukana. Kesäisin käymme onkimassa kalat illallispöytään läheisestä joesta. Omaiset voivat vierailla kodissamme haluamanaan aikana ja vierailijoille järjestämme tarvittaessa myös yöpymismahdollisuuden.

Hoitoa ja huolenpitoa ammattitaidolla

Palvelukodilla kiinnitetään erityistä huomiota myös työntekijöiden viihtyvyyteen ja jaksamiseen. Koulutusten ja työnohjauksen myötä vanhuksista pitää huolen ammattitaitoinen henkilökunta. Tavoitteenamme on antaa asukkaillemme turvallinen, yksilön arvoja kunnioittava koti. Henkilökuntaan kuuluvat yrittäjä Johanna Nyyssölä ja Krista Lampela sekä keittäjä Vuokko Korkatti, lähihoitaja Dao Mustanoja, lähihoitaja Jaana Kangaskokko, lähihoitaja Saara Kananen, lähioitaja Carita Punder ja oppisopimusopiskelija ( lähihoitaja) Sirkku Ristinen.

Lampelan Palvelukoti

Ruhalantie 215
85730 Tulppo

Palvelukoti puh. 08-767589
Johanna Nyyssölä puh. 040-5218662

info@lampelanpalvelukoti.com
www.lampelanpalvelukoti.com

Lampelan Palvelukoti ilmakuva

Lampelan Palvelukoti kalastus